X Onze afleveringskosten bedragen €695,- inclusief nieuwe apk, afleveringsbeurt en 6 maand Bovag garantie (auto's > € 4500,-)
Mail ons
info@whlease.nl
Bel ons
+31 (0)541 820 011

Offerte aanvragen ondernemer

  Algemene gegevens

  Bent u getrouwd? Dan graag uw getrouwde achternaam en uw geboorte achternaam.

  DD-MM-YYYY

  Het rijbewijsnummer bestaat uit tien cijfers.

  Vanaf 1-2-2014 worden alle rekeningnummers vervangen door een IBAN nummer. Voor meer informatie of het omzetten van een gewoon rekeningnummer naar een IBAN nummer: https://www.ibanbicservice.nl

  Aanbetaling buiten inruilauto om. Een aanbetaling verlaagt uw maandbedrag en vergroot de kans op acceptatie.

  BKR en WH Lease

  Iedere Nederlander die een lening heeft of heeft gehad staat geregistreerd bij het BKR (Bureau Krediet Registratie in Tiel). 92% van deze mensen is positief geregistreerd, dat wil zeggen dat deze de afgelopen vijf jaar geen betalingsachterstand hebben opgelopen. 8% is negatief geregistreerd, deze mensen hebben wel een betalingsachterstand opgelopen in de afgelopen vijf jaar.

  Bij een leaseaanvraag wordt altijd een BKR toets uitgevoerd

  U wordt dan niet geregistreerd bij het BKR, er wordt alleen gecheckt of u een negatieve registratie heeft. Een positieve registratie werkt in uw voordeel, u bent bekend bij het BKR en uw betalingsgedrag is op orde. Wij raden u aan een leaseaanvraag in te dienen. Bij een negatieve BKR registratie kunnen wij u geen leaseauto aanbieden. Het heeft dan ook geen zin om een leaseaanvraag te doen. Is uw negatieve registratie ouder dan 5 vijf jaar en is deze inmiddels hersteld? Dan is het zeker wel zinvol om een leaseaanvraag in te dienen. Het kan ook zijn dat u niet geregistreerd bent, dan heeft u de afgelopen vijf jaar geen lening gehad. Ook dan kunt u een leaseaanvraag indienen.

  NeeJa

  Dit verlaagt het maandbedrag.